Andre anlægsopgaver

Hos BK Entreprise er vi mest kendt for vores ekspertise indenfor anlæg af sportsanlæg, men på grund af vores omfattende maskinpark, kan vi også hyres til mange andre opgaver.

Vi kan også tilbyde:

  • Etablering af multibaner, fra start til slut, med udgravning, opbygning af bund, montering af bander og sportsudstyr, montering af kunstgræs og eller belægning.
  • Graveopgaver i forbindelse med bygge projekter, udgravning, kloakering mv.
  • Pleje af fodboldbaner, herunder afhøvling af vækstlag, top dres samt vertikalskæring
  • Nedrivning og affaldshåntering
  • Mod på nye opgaver
Vore kunder kender os som omsorgsfulde og omhyggelige, hvilket er af stor værdi i et byggeprojekt. Vi har været involveret i at grave ramper til et industriområde.

Nogle af vore kunder:
G4S arbejder blandt andet med sikring af byggepladser. Det er desværre et stort problem på mange byggepladser, at der sker indbrud og tyveri af maskiner og andet udstyr. Derfor er det vigtigt, at der opsættes alarmer og adgangskontrol på pladserne. På den måde kan man spare sig mange ærgrelser og undgå forsinkelser i byggeprocessen. BK Entreprise har bistået G4S med gravearbejde i forbindelse med sikring af byggepladser.

Eltel arbejder i disse år på at udbygge infrastrukturen vedrørende elektricitet, telekommunikation og IT. I den forbindelse har BK Entreprise været behjælpelig med gravearbejde.

Banedanmark forbedrer og udbygger de danske jernbaner til fremtidens behov. Hos BK Entreprise har vi bidraget med gravearbejde i den forbindelse.

Stor ekspertise
Vores ekspertise indenfor bygge- og anlægsentrepriser samt vores topmoderne maskinpark gør, at vi kan engageres til stort set alle opgaver. Vi har en meget flot referenceliste og vi er stolte af at kunne sige, at vore kunder udtrykker stor tilfredshed med de opgaver, vi udfører.

Vi har en stor kontaktflade med andre håndværkere, hvilket gør, at vi kan byde ind på praktisk taget alle byggeentrepriser. Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud.Vi tilbyder fotodokumentation af vort arbejde, så du hele tiden har hånd i hanke med byggeprocessen. Læs mere her.

Topdres