Kunstgræs! Så skal du tage fat i BK-entreprise

kunstgræs

Professionel anlæggelse af kunstgræs!

Hos BK-entreprise udfører vi…
Vi udfører både anlægsentrepriser og totalentrepriser på kunstgræsbaner, og arbejder sammen med flere forskellige samarbejdspartnere. Vi er utrolig alsidige i vores arbejdstilgang, hvilket gør, at kunden har stor mulighed for at få lige det der ønskes! Skulle du derfor have nogle alternative ideer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil utrolig gerne være med i formidlingen og ideudviklingen, så det bedst mulige resultat imødekommes!

Kunstgræs er utrolig praktisk!
Der er ofte stor efterspørgsel efter kunstgræs og det er der også nogle rigtig gode grunde til! Kunstgræs er utrolig brugbart, da banen ikke er afhængig af vejrlig som normalt græs vil være. Kunstgræs kan bruges året rundt og giver en god oplevelse for spillerne, da der ikke fremkommer huller eller store totter græs, som kan forstyrre spillet. Kunstgræs er derfor en perfekt løsning, hvis man går op i kvalitet og ikke vil have, at spillet skal forstyrres af sæsonprægede problemer som dårligt græs, huller i banen, regnskader eller lignende! Derudover er der som sagt stor efterspørgsel efter sådanne baner, hvilket gør din bane mere attraktiv for både dine egne arrangementer, men kan også bibringe til stor efterspørgsel og indtægt fra eksterne arrangementer. Kontakt os endelig og hør mere om, hvilke fordele der kan være ved at anlægge kunstgræs!

Totalentrepriser omfatter typisk…

  • Projektering
  • Byggestyring og rådgivning
  • Jordarbejde herunder dræning og opbygning af bund
  • Kunstgræstæppe med stødabsorbering (infill)
  • Belægningsarbejder
  • Hegnsarbejder
  • Lysanlæg inkl. lysmaster med fundering

Eventuelle spørgsmål…
Skulle du have eventuelle spørgsmål vedrørende anlæggelse af kunstgræs eller lignende, så tøv endelig ikke med at ringe – vi hjælper meget gerne – hvis der skulle være nogle ting, som kunden kunne være i tvivl om! Ring til os i dag, og lad os sammen få styr på dit kommende projekt!