PROFIL

BK Entreprise er stiftet af Kim Hedegaard og Brian Knudsen i januar 2009. Stifterne er begge selvstændige erhvervsdrivende gennem  flere år med selskaberne KH belægning og BMK service. I BK entreprise har stifterne forenet mange års erfaring og samarbejde indenfor entreprenørarbejde, gravearbejde og belægningsopgaver.

Vi er ikke de største, men prøver at være blandt de bedste.

Vi tager ikke opgaver, som vi ikke tror på
Hos BK Entreprise har vi den holdning, at vi hellere vil sige nej til en opgave end sige ja til noget, som vi ikke tror på. Gennem årene har vi set mange projekter, der ser fine ud på papiret, men ikke holder i virkeligheden. Vores praktiske erfaring og kompetencer gør, at vi kan se, hvad der kan gennemføres og hvad, der ikke kan.

Vore kompetencer
Vore kompetencer består i anlæg af sportsanlæg, andre anlægsarbejder, jordarbejde og gravearbejde. Vi er i besiddelse af en stor og topmoderne maskinpark. Vi ejer en helikopter og er i stand til at tage luftfotos, hvilket giver et overblik, der gør planlægningen af fx jorddepoter og adgangsveje meget nemmere.

Flotte referencer
Vi er stadig en lille virksomhed, men vi er stolte af at kunne sige, at vi har løst nogle meget store opgaver i virksomhedens levetid. Læs mere om fx om anlæg af græsplæne i Parken, København i vores referenceliste. Vi har kompetencen til at anlægge både almindelige græsbaner og kunstgræsbaner. Kunstgræsbaner har virkelig vundet indpas i danske fodboldklubber, da det giver mulighed for at træne og spille udendørs hele året rundt. Selv små børn træner nu om dage udendørs om vinteren. Tidligere var de henvist til haller. Kunstgræsbaner forbedrer træningskvaliteten om vinteren voldsomt. Vi er stolte af at være en del af den proces.

Tøv ikke med at kontakte os for en opgave. Ring på mobil 2618 4692 – og vi giver dig et bud på opgaven eller send os en e-mail med beskrivelse af din opgave.